VENEVIDEOT & JUTUT

 

Venekaveri pääsi tutustumaan tähän huikeaan innovaatioon. Tällaiseen joystick manoveeraukseen kehitettyjä järjestelmiä on totuttu yleensä näkemään vaan selkeästi isomman kokoluokan veneissä. Nyt kuitenkin siihen puhaltelee uusia tuulia NaviWheelin toimesta. Hieno systeemi!

Venekaverin esittelyvideo tähän hämmentävän kauniiseen veneeseen. Vene on niin hieno, että siihen jopa vähän jännitti mennä sisään. Myös kymmenen metrin pituus tuo ihan oman ihmeellisen fiiliksen veneeseen. Ihana Italialainen kaunotar!

Syksyistä kruisailua Helsingin upeissa maisemissa. Hesvossalmi, Suomenlinna, Laajasalon kanava, Tammisalo. Välissä rohkea uimarikin pulahtaa uimaan lempipaikassaan Killinginholman poukamassa.

Kuten videossa käy ilmi, niin aurinkopaneeli hankittiin tuottamaan veneen akustoon riittävä määrä latausvirtaa, että pakolliset sähkölaitteet saa toimimaan myös luonnonsatamissa, joissa ei edes teoriassa ole sähköä tarjolla. Meillä ei veneessä ole vielä lainkaan maasähköjärjestelmää, mutta se sitten mahdollisesti ensi kesän todo-listalla. Jos kohta...

Oli tosi upea kokemus päästä tutustumaan tähän hienoon veneeseen. Harvalla veneellä on yhtä erikoinen tarina kerrottavanaan kuin tällä yksilöllä, vaikka ikää ei ole kuin muutama vuosi. Mediahuomiotakin on Suomessa kertynyt varmaan enemmän kuin millään muulla veneellä koskaan. Veneen edellinen omistaja oli kiinteistövälittäjä ja "mediapersoona"...